考研英语有对写作的考察,掌握技巧对于写作来说非常重要。下面小编带你看:2018考研英语写作技巧。

 

8月26日 晚上19:23–20:17

Unfortunately, a crime was about to be committed but at the moment
Lesley was unaware of the impending(即将发生的,迫近的) event, which
would affect her life so drastically(极端地,彻底地) for the next two
years.

英语作文写作,是对考生们英语笔试能力的一个综合考量,要在一定的时间内,写出一篇符合要求的美文,不仅仅需要考生们平时做好词汇模板的积累,同时也要求考生注意相应技巧的学习。

大学英语B3

Introduction

For the moment at least, her holiday at the cottage had been ideal. She
had spend many idle hours relaxing on the deck, reading, eating a
sandwich when she was hungry and in the evening watching the sky turn
from brilliant orange to peach and finally to pale purple, eventually
the light becoming dim. It was about this time that the mist would begin
to rise from the cool water hiding in the dense forest that
hugged(环绕,拥抱) the shoreline. Late evening dew glistened on every
bush and soon the loon’s(潜鸟) call would resound across the water. She
decided to take one last dip in the lake. As the cool night air touched
her arms, she gave a little shiver and decided in was time to move
inside.

2018考研英语写作技巧:简洁才是美

 

The  ideas  here in  presented stem,  for  the  most  part,    from my 
day-to-day clinical work  with  patients  as  they  struggled to  avoid 
or  to  gain  ever  greater    levels  of maturity. 

This was to be her last evening alone as Jeff, her former mate, would be
returning Zac to her early in the morning. As the case in many marriages
these days, problems had arisen between Lesley and Jeff, but they did
not extend to Zac. He was a good kid, just entering kindergarten. The
couple had come to a mutual agreement, as dictated by the legal
custody(保管,监管) agreement. It stated the each parent would share
Zac’s care every second weekend and this had been her weekend to be
alone.

好的写作,*先而且至关重要的一点就是简洁。繁冗的写作堆砌了许多无用的词藻,反而减弱表述的清晰度。当然,也不能仅仅因为简短就认为短句一定优于长句。只要一个单词确实能起到一定的作用,它就应该留在句中。一般来说,只有在进行强调或修饰、美化句子时,才能使用重复的单词、语音和短语。修改文章,就是要删繁就简。

一、交际英语

Consequently,  this  book contains portions  of many  actual case
histories. Confidentiality is  essential to psychiatric practice, 
and all case descriptions, therefore, have been altered in name and in
other particulars so as to preserve the anonymity of my patients
without  distorting the essential reality of our experience with each
other. 

js金沙官网登入a。Jeff was an architect, which a high profile reputation, who worked in
downtown Toronto, a partner in a private corporation which mostly did
consultant work for the university. Lesley’s company had been hired to
advertise the new science complex in order to raise corporate money for
the proposed building. She liked her work and she harbored a secret
ambition to manager her division of the company some day.

It makes me feel painful to think that she has to work 12 hours a day
and seven days a

1、– Ben, would you like to play football with us?- ______,
but I have to wash the dishes first.

There may, however, be some distortion by virtue of the brevity of the
case presentations. Psychotherapy is seldom a brief process, but since I
have, of necessity,    focused on the highlights  of a case,  the 
reader may  be  left with the  impression that the process is one of
drama and clarity. The drama is real and clarity may eventually be  
achieved, but it should be remembered that in the interest of
readability, accounts of the lengthy periods of confusion and
frustration inherent in most therapy have been omitted from these case
descriptions. 

After a whirlwind courtship(求爱,热恋) and a fairytale wedding the
couple had settled down to and urban lifestyle. However, after three
years and one child the dreamlike marriage came smashing down. One
disadvantage of being young and ambitious(有抱负的) was that both of
them needed to devote untold hours to their busy schedules. As a result
of these late hours, Lesley became suspicious of Jeff’s after hours
activities. She accused him of make her part of a love triangle. The
whole miserable scene was to set the proceeding for an ugly divorce in
motion.

It pains me to think that she has to work 12 hours a day and seven days
a week.

  A:No, I can’t

I  would    also  like  to  apologize  for  continually referring 
to God in the traditionally masculine  image,  but  I have done so in
the interest of simplicity rather than from any rigidly held concept as
to gender. 

Daydreaming about those earlier days would not help tonight. So with a
shrug of her shoulders she tackled the advertising assignment she needed
to complete. Tomorrow would be a busy day with Zac arriving home.

It will be our aim to ensure proper health care for each and everyone of
the Chinese people

  B:I don’t want to

As a psychiatrist, I feel it is important to mention at the outset two 
assumptions that underlie  this  book.  One is that  I make no
distinction between the mind and the spirit,  and therefore no
distinction between the process of achieving spiritual growth and
achieving mental growth.  They are one and the same.

The next day, as the morning wore on, Lesley became more and more
agitated(烦燥), and her mood became apprehensive(忧虑的,不安的) when
Jeff did not appear. When noon hours arrived and he still had not
appeared, she started making some phone calls. None of their mutual
friends had either seen or talked with Jeff that day. Until today, Jeff
had always been very punctual about returning the boy at the appointed
time. Lesley felt a knot forming in her stomach as a crazy thought
persisted at the back of her mind. She was absolutely sure something was
wrong.

Our aim is to ensure proper health care for all Chinese.

  C:Yes, please

The other assumption is that this process is a complex, arduous and
lifelong  task.      Psychotherapy,  if it is to provide substantial
assistance to the process of mental and  spiritual growth, is not a
quick or simple procedure.  I do not belong to any particular  school 
of psychiatry or psychotherapy; I am not simply a Freudian  or Jungian 
or Adlerian  or behaviorist or gestaltist.  I  do  not  believe  there 
are  any  single  easy  answers. I believe that brief forms of
psychotherapy may be helpful and are not to be decried, but the help
they provide is inevitably superficial.

Jeff sat with his head bowed. He was undecided what to do. The domestic
arrangement with his former wife was proving to be awkward. He was
frustrated at being able to see his son only on weekends and felt he was
always making concession to accommodate(适应,迁就) Lesley’s work
schedule. Every meeting was turning into a competition for the boy’s
affection. His one desire was to take Zac away for good. The enormous
decision to undertake this plan appeared to be presenting itself. Today
he would depart for a conference in California. This appeared to be
marvelous opportunity to take the boy and leave the country for good. He
bet that he could pack sufficient baggage into his vehicle and then
disappear across the border, gaining entry the U.S.A He gave little
thought to whatsoever of the fact this act could lead to his conviction
if he was tracked down by the cops.

This book will help you master the basic elements of good writing

  D:I’d love to

The journey  of spiritual growth is a long one.  I would like to thank
those of my patients who have given me the privilege of accompanying 
them for  major  portions  of their  journey.

Meanwhile, for Lesley the nightmare continued to unfold as the reality
of the situation deepened. After 48 hours, the spokesman for the
district police department assured her they would investigate Zac’s
disappearance. Her faith that justice would be realized was faint. The
shock of the past two days’ events made her realize that possibly her
son would become one more statistic in the missing children file. The
police completed a preliminary survey after asking hundreds of detailed
questions. Hot lines proved fruitless.

This book will help you master the basics of good writing

答案: D

For their journey has  also  been  mine, and  much  of what 
is presented here is what we have learned together.  I would also like 
to  thank  many  of my  teachers  and  colleagues.  Principal among
them  is  my  wife,  Lily.   She has  been  so giving that it is hardly
possible to distinguish her wisdom as  a spouse, parent,
psychotherapist,  and person from my own.

Meanwhile, over the next year there were countless visits and interviews
at the police station and her home. The police appeared to making no
progress in tracking Zac’s whereabouts. As the days passed, Lesley’s
frustration(挫败) mounted and she felt a sense of alarm. Eventually, she
decided to take the initiative in continuing the search and she began to
use well-established child fin agencies. At times, boosted by hopes, she
appeared to be on the right trail with a sense of disgust, but her hopes
were dashed at the final moment. These obstacles only made her more
determined not to quit or to abandon hope. After Zac’s picture was
circulated nationwide, telephone calls followed from strangers reporting
sightings of a Zac look alike. Month by month her plan evolved into a
campaign equal to a full-scale battle plan. She paid an exceedingly high
fee for specialized help, such as the services of an attorney. Lesley
became determined to target every major city where Jeff normally
contracted business. As the months slipped by, Lesley’s exhaustion
became noticeable in her eyes. Her cheeks became hollow pits. Most days
she felt as though she did not have an ounce of energy left because
proof of Zac’s existence seemed impossible to find.

The search of the forest that they conducted was entirely complete

2、-Nice to meet you.   -_____         

SECTION 1   Discipline

Another year passed and her hopes dimmed. Unexpectedly, late in August a
promising lead brought her to Los Angeles.

The search of the forest was complete

js金沙官网登入a。  A:Fine, thank you.           

Problems and Pain

The interior of the bar was dark. Her quest to locate Jeff and Zac had
taken two years. She had pain private investigators in American currency
to help her locate her ex-husband. In her handbag she carried the
necessary proof that would identify her to the authorities if she was
successful in being able to bring Zac home again, to Canada. She had
been impatient for this moment to arrive for so long and yes now she
just wanted to secure her son with a minimum of fuss. Now, right on cue,
a tall stranger slipped into the bar and sat down. One glimpse told her
it was Jeff. He looked weary(疲劳的) and older but definitely familiar.
A chill ran up her spine(脊椎). Close to success, she refused to
concede(不情愿地承认) defeat. It was the time to remedy the enormous
sadness. This time she wanted a guarantee of success. She stared
straight ahead with vacant look, trying to grasp the important moment.
Vivid scenes, from the past two years’ search, flashed through her mind.

Whenever anyone telephoned her to ask her for help with their homework
she always obliged right away.

  B:How are you?

Life is difficult.

js金沙官网登入 ,The following day, happily for Lesley, the headline of the local paper
read, “Father turns over child, Mother slams system.”

She immediately obliged anyone who telephoned for help with homework.

  C:Nice to meet you, too.

This is a great truth, one of the greatest truths. It is a great truth 
because  once  we truly  see this  truth,  we  transcend  it.Once we
truly  know that  life is  difficult-once we truly  understand  and 
accept it-then life  is  no  longer  difficult. Because once it is
accepted, the fact that life is difficult no longer matters.

Lesley and Zac’s subsequent life could now resume some form of normalcy,
however, the stress and strain of the past years would always remain as
a part of this renewed relationship in the memory.

2018考研英语写作技巧:简洁才是美。希望以上的内容能够对你有所帮助。

  D:Thank you. 

Most do not fully see this truth that life is difficult.  Instead they 
moan  more  or less  incessantly,  noisily  or  subtly,  about the 
enormity of their problems,  their burdens,  and their  difficulties 
as  if life were generally easy,  as if life should be easy.

答案: C

They voice their belief, noisily or subtly, that their
difficulties represent  a unique  kind  of affliction that  should  not 
be  and that  has  somehow been  especially visited upon them,  or
else upon their families,  their tribe,  their class,  their nation, 
their race or even their species, and not upon others.  I know
about this moaning because I have done my share.

3、— How do you do? Glad to meet you.– _________

js金沙官网登入a。Life  is  a  series  of problems.    Do  we  want  to  moan  about them 
or  solve  them?      Do  we  want  to  teach  our  children  to solve
them?

  A:Fine. How are you?

Discipline is  the basic  set of tools we require to  solve life’s
problems. Without discipline we can solve nothing…

  B:How do you do? Glad to meet you, too.

The  first  of the “Four Noble  Truths”  which  Buddha  taught 
was “Life is suffering.”

  C:How are you? Thank you!

some dis~~ecan solve only some J~E?-~!~,IE-~.:  With total discipline we
can solve alJ.l?r2fireifu.. What makes  life difficult is that the
process  of confronting and  solving problems  is a painful one. 
Problems,  depending upon their nature,  evoke in us  frustration or
grief or sadness or loneliness or guilt or regret or anger or fear or
anxiety or anguish  or  despair. These are uncomfortable  feelings,
often very  uncomfortable,  often as  painful  as  any kind  of
physical pain,  sometimes  equaling  the very  worst    kind  of 
physical pain.  

  D:Nice. How are you?

 Indeed,  it  is  because  of the  pain  that  events or
conflicts engender in us  all that we call them problems.  And  since
life poses an endless series of problems,  life is always difficult
and is full of pain as well as joy. Yet it is in this whole process of
meeting and solving problems that  life has  its meaning.  Problems are
the  cutting edge that  distinguishes between  success and  failure. 
Problems call forth  our  courage  and  our  wisdom;  indeed,  they 
create  our courage and our wisdom.  It is only because of problems
that we grow mentally and spiritually.  When we desire to encourage the
growth of the human spirit, we challenge and encourage the  human 
capacity  to  solve problems,  just  as  in  school we  deliberately 
set problems  for  our  children  to  solve. 

答案: B

It is through  the  pain  of confronting and  resolving problems 
that we learn. As Benjamin Franklin said, “Those things that
hurt, instruct.” It is  for  this  reason  that  wise  people  learn 
not  to dread  but  actually to  welcome problems  and  actually to
welcome the pain of problems.

4、– Thank you for inviting me.- _______

Most  of us  are  not  so wise. Fearing the  pain  involved,  almost 
all of us,  to  a greater or lesser degree,  attempt to 
avoid problems.    We  procrastinate,  hoping  that  they  will  go 
away. We ignore them,  forget them,  pretend  they  do not exist. 
We even take drugs to assist us in ignoring them,  so that by deadening
ourselves  to  the  pain  we  can  forget  the  problems  that cause 
the  pain.    We  attempt to  skirt around   problems  rather than meet
them head on. We attempt to get out of them rather than suffer through
them.

  A:js金沙官网登入a。I really had a happy time.

This tendency to avoid problems and the emotional suffering inherent in
them is the primary basis of all human mental illness.  Since  most  of
us  have  this  tendency  to  a  greater or lesser degree,  most of us 
are mentally ill to a greater or lesser degree,  lacking complete mental
health.  Some of us will go to quite  extraordinary  lengths to  avoid 
our  problems  and  the suffering  they cause,  proceeding far afield 
from  all  that  is clearly good  and  sensible in order to try  to 
find  an easy way out,  building  the  most  elaborate  fantasies in 
which  to  live, sometimes to  the  total  exclusion of reality.       

  B:Oh, it’s too late.

js金沙官网登入a。In  the  succinctly elegant words  of Carl Jung,  “Neurosis is  always 
a substitute for legitimate suffering.” 

  C:Thank you for coming.

But  the  substitute  itself ultimately  becomes  more  painful than 
the  legitimate  suffering  it  was  designed  to  avoid. The neurosis
itself becomes  the  biggest  problem. True  to  form, many will then
attempt to avoid this pain and this problem in

  D:Oh, so slowly?

turn, building layer upon layer of neurosis. Fortunately, however, some 
possess the  courage  to  face their neuroses  and begin usually  with
the  help  of  psychotherapy-to learn how to experience legitimate
suffering. 

答案: C

In any case, when we avoid  the  legitimate  suffering that  results 
from  dealing  with

5、— Hi, is Mary there, please?– _____

problems, we  also  avoid  the  growth  that  problems  demand from us. 
It is  for this reason that in chronic mental illness we stop  growing,
we  become stuck.  And  without  healing, the human spirit begins to
shrivel.

  A:Hold on. I’ll get her.

Therefore let us  inculcate in ourselves and in  our children the means 
of achieving mental  and  spiritual health.  By this mean let us teach
ourselves and our children the necessity for suffering  and  the value 
there of, the  need to  face  problems directly and to experience the
pain involved. I have stated that discipline  is  the  basic set  of
tools  we  require  to  solve  life’s problems.  It will become clear
that these tools are techniques of suffering, means by which we
experience the pain of problems in  such a way  as to work them through 
and solve them successfully,  learning and  growing in the  process.  

  B:No, she isn’t here.

When we teach  ourselves  and  our  children  discipline,  we  are 
teaching them and ourselves how to suffer and also how to grow. What 
are  these  tools,  these techniques  of suffering,  these means   of 
experiencing  the  pain  of  problems  constructively that I call
discipline? There are four:  delaying of gratification, acceptance of
responsibility,  dedication to truth,  and balancing.  As  will  be 
evident,  these  are  not  complex  tools  whose application demands
extensive training.  

  C:Yes, she lives here.

To the contrary, they are simple tools,  and almost all children are
adept in their use

  D:Yes, what do you want?

by  the age of ten.  Yet presidents  and  kings  will  often forget to 
use  them,  to  their own downfall.  The problem  lies not  in the
complexity of these tools but  in the will to use them.  For they are 
tools  with  which pain  is confronted rather than avoided,  and  if
one  seeks  to  avoid  legitimate  suffering,  then one will  avoid the
use of these tools.  Therefore,  after analyzing  each of these  tools, 
we  shall in the  next  section examine

答案: A

the will to use them,  which is love.

二、阅读理解

Delaying  Gratification

1、    Every child has a dream of what they want to be, right? When
Renee Butts was little, her dream was to become a volunteer firefighter
because her father was one. Sadly, when she was 14, her father died and
she was never able to volunteer with him. Renee’s story doesn’t end
there, however, which is why I think of her as a true hero. She was
strong-minded and never gave up, which makes her a good firefighter.

Not    too  long  ago  a  thirty-year-old    financial  analyst  was
complaining  to  me  over  a  period  of months about  her  tendency 
to  procrastinate  in  her  job. We  had  worked  through her  feelings 
about  her employers and  how  they related to feelings  about authority
in general,  and to her parents  specifically.  We  had  examined her
attitudes toward  work and  success  and how these related  to  her 
marriage,    her  sexual identity,  her  desire  to  compete  with  her 
husband,  and  her fears  of such  competition. Yet  despite  all  this 
standard  and painstaking psychoanalytic work,  she continued to
procrastinate as much as ever. 

    Some days she must be ready to deal with any emergency, like
fighting a fire, dealing with a car accident or helping someone who’s
sick. Other days she is in the driver’s seat. Sometimes Renee works nine
to eleven days a month on 24-hour shifts. She also has a family to take
care of. Her husband is a firefighter, too.

 Finally,  one day, we dared to look at the obvious.  “Do you like
cake?” I asked her.  She replied that she did.  “Which part  of the 
cake do you  like better,”  I went  on, “the cake or the  frosting?” 
“Oh, the  frosting!”  she responded enthusiastically.    “And  how     
do  you eat  a  piece  of cake?”   I inquired,  feeling  that  I  must 
be  the  most  inane psychiatrist that ever lived.  “I eat the frosting
first,  of course,” she replied.

    Renee remembers the first time she fought a fire. She was awoken
early in the morning by the alarm. She said she was very nervous but did
what she had to do.

From her cake-eating habits we went on to examine her work habits,  and,
as  was  to  be  expected,   discovered  that  on  any given day she
would devote,the first hour to the more gratifying  half  of  her  work 
  and  the  remaining six hours    getting

    When I asked Renee what the best part of her job is, she replied,
“Helping people and saving their lives.” I think that shows signs of
being a true hero. She’s always glad to do anything for anyone in need.
With 140 people in her station, Renee is one of the only three women.

around to the objectionable remainder.  I suggested that if she were to
force herself to accomplish the unpleasant part of her job  during the
first hour,  she would then be free to enjoy the other  six.  It 
seemed  to me,    I said,  that  one  hour  of  pain

    I think she’s great. We could never live without people like her who
is glad to help others. Renee’s deed helps me believe that I can do
anything. I hope someday to be just like her: to wake up and help people
every day.

followed    by  six  of  pleasure  was  preferable    to  one  hour
of pleasure  followed  by  six of pain.  She agreed,  and,  being 
basically a person of strong will,  she no longer procrastinates.

(1)、When her father died, Renee Butts decided to do what her father
did.

Delaying  gratification  is  a  process  of  scheduling  the  pain and
pleasure  of life in such a way  as to  enhance the  pleasure by meeting
and experiencing the pain first and getting it over with.  It is the
only decent way to live.

  A:T

This  tool  or process  of scheduling is  learned by  most children 
quite  early  in  life,  sometimes  as  early  as  age  five.   
For instance,  occasionally  a  five-year-old  when  playing  a 
game with  a companion will  suggest that  the  companion take  first

  B:F

turn,  so that  the  child  might  enjoy  his  or her  turn  later. 
At age six children may  start eating their cake first and the frosting 
last.  Throughout  grammar  school  this  early  capacity  to delay
gratification daily exercised, particularly through the performance  of
homework. By  the  age  of twelve  some children are  already  able  to 
sit  down  on  occasion  without  any parental prompting and complete
their homework before they watch television.  By the age of fifteen or
sixteen such behavior

答案: A

is expected of the adolescent and is considered normal. It becomes 
clear to  their  educators  at  this age,  however, that  a substantial
number  of adolescents  fall  far  short of this norm.    While  many 
have  a well-developed  capacity  to  delay

(2)、Renee’s husband is a driver.

gratification,  some  fifteen-  or  sixteen-year-olds  seem  to 
have hardly developed this capacity at all; indeed,  some seem even to
lack the capacity entirely.  These are the problem students.

  A:T

Despite  average  or  better  intelligence,  their  grades  are 
poor simply because  they  do  not  work.   They  skip classes  or 
skip school entirely on the whim of the moment.  They are impulsive, and
their impulsiveness spills over into their social life as well.  They 
get into  frequent  fights,    they  become involved with drugs,  they
begin to get in trouble with the police.  Play now,  pay  later,  is 
their motto.  So the psychologists  and psychotherapists are called 
in.  But most of the time  it seems too late.  

  B:F

These  adolescents  are resentful  of any  attempt to  intervene  in
their  life  style of impulsiveness,  and  even when  this resentment
can be  overcome by warmth and friendliness  and a  nonjudgmental
 attitude  on  the  part  of the  therapist,  their impulsiveness is
often so severe that it precludes their participation in  the  process
 of  psychotherapy  in  any  meaningful way.  They miss their
appointments. They avoid all important and  painful issues.  So  usually
 the  attempt at  intervention

答案: B

fails,  and  these  children drop out of school,  only to  continue a 
pattern  of failure  that  frequently  lands  them  in 
disastrous marriages,  in accidents, in psychiatric hospitals or in
jail.

(3)、The writer learns a lot from Renee.

Why is this? Why do a majority develop a capacity to delay gratification
while a substantial minority fail,  often irretrievably,  to  develop 
this  capacity.  The  answer  is  not  absolutely, scientifically 
known. The  role  of genetic  factors  is unclear.

  A:T

The  variables  cannot  be   sufficiently  controlled  for 
scientific proof.  But most of the signs rather clearly point to the
quality of parenting as the determinant.

  B:F

答案: A

(4)、The writer thinks Renee Butts is careful.

  A:T

  B:F

答案: B

(5)、The best title for the passage is “A true Hero”.

  A:T

  B:F

答案: A

2、       In the United States, it is not customary to telephone
someone very early in the morning. If you telephone him early in the
day, while he is shaving or having breakfast, the time of the call shows
that the matter is very important and requires immediate attention. The
same meaning is attached to telephone calls made after 11:00 pm. If
someone receives a call during sleeping hours, he assumes it’s a matter
of life or death. The time chosen for the call communicates its
importance.In social life, time plays a very important part. In the
U.S.A. guests tend to feel they are not highly regarded if the
invitation to a dinner party is extended only three or four days before
the party date. But it is not true in all countries. In other areas of
the world, it may be considered foolish to make an appointment too far
in advance because plans which are made for a date more than a week away
tend to be forgotten. The meaning of time differs in different parts of
the world. Thus, misunderstandings arise between people from different
cultures that treat time differently. Promptness is valued highly in
American life, for example. If people are not prompt, they may be
regarded as impolite or not fully responsible. In the U.S. no one would
think of keeping a business associate waiting for an hour, it would be
too impolite. A person, who is 5 minutes late, will say a few words of
explanation, though perhaps he will not complete the sentence.

 

(1)、What is the main idea of this passage? ________

  A:It is not customary to telephone someone in the morning and in
sleeping hours in the U.S.

  B:The role of time in social life over the world.

  C:If people are late, they may be regarded as impolite or not
fully responsible in the U.S.

  D:Not every country treats the concept of time as the same.

答案: B

(2)、What does it mean in the passage if you call someone during his
or her sleeping hours? _______

  A:A matter of work.

  B:A matter of life or death.

  C:You want to see him or her.

  D:You want to make an appointment with him or her.

答案: B

(3)、Which of the following time is proper if you want to make an
appointment with your friend in the U.S. A.?

  A:at 7:00 am

  B:at 4:00 pm

  C:at the midnight

  D:at 4 am

答案: B

(4)、Which of the following statements is true according to the
passage? ________

  A:In the U.S.A. guests tend to feel they are highly regarded if
the invitation to a dinner party is extended only three or four days
before the party date.

  B:No misunderstandings arise between people from different
cultures about the concept of time.

  C:It may be considered foolish to make an appointment well in
advance in the U.S.A..

  D:Promptness is valued highly in American life.

答案: D

(5)、From the passage we can safely infer that _______

  A:it’s a matter of life or death if you call someone in day time.

  B:the meaning of time differs in different parts of the world.

  C:it makes no difference in the U.S. whether you are early or
late for a business party.

  D:if a person is late for a date, he needn’t make some
explanation.

答案: B

三、词汇与语法

1、I didn’t buy the apples; she gave them to me ______
nothing.

  A:with   

  B:as

  C:for

  D:by

答案: C

2、We often get ______when people cut in line.

  A:annoying

  B:annoyed

  C:to annoy

  D:annoy

答案: B

3、 Tom, what did you do with my documents? I have never seen such a
_____ and disorder!

  A:mass           

  B:mess

  C:guess            

  D:bus

答案: B

4、Professor Smith promised to look _______my paper, that is,
to read it carefully before the thesis defense.

  A:after             

  B:over 

  C:on             

  D:into

答案: B

5、Will you_________ me a favor, please?

  A:do   

  B:make  

  C:bring  

  D:give

答案: A

四、完型填空

    Mike always loves ships. When he was older, he said, “I’m going to
be a soldier.” But his eyes were not very ___1___, and he did not
get in.

    Then he said, “I’m going to buy a small boat and I’m going around
the world.” But boats were very expensive, and Mike did not have enough
___2___.

    Last summer Mike found a swimming school near his house. The lessons
did not cost very ___3___, and Mike began going to the school at
every end of the week and having ___4___. Now he is a good
swimmer.

    Last week a little boy said to him, “You’re a very good swimmer. How
do you learn to swim so well?”

    “I’m not good at all,” Mike said and he smiled.”When I’m in the
water, I say to myself, there are___5___fishes behind me! Then I’m
very afraid, and I swim quickly.”

 

  A:money  B:good  C:dangerous  D:much 
E:
lessons

 (1)、B

 (2)、A

 (3)、D

 (4)、E 

(5)、C

五、英译汉

(1)、MR. Lin assigned too much homework today.

(2)、They have been working together for three months and have come
to know each other better.

(3)、They sold the old house yesterday.

(4)、Apples here like water and sunshine.

        六、写作

(1)、写作

Instructions:建议你在30分钟内,根据下面所给的题目和提纲用英语写出一篇不少于80词的短文。

1.介绍你的一位老师;

2.喜欢这位老师的理由。

My Teacher

相关文章